Leerhuis Epilepsie - DEMO Epilepsie, autisme en een verstandelijke beperking

Demonstratie versie

Leerhuis Epilepsie is een initiatief van Kempenhaeghe en SEIN. Ons doel is om de zorg voor mensen met epilepsie in Nederland te verbeteren. Samen hebben we veel kennis uit de wetenschap en de praktijk. Als we die kennis delen met andere zorgprofessionals, kunnen we samen voor een betere epilepsiezorg in Nederland zorgen.

Over deze e-learning

In de e-learning Epilepsie, Autisme en een verstandelijke beperking leren professionals in de verstandelijke gehandicaptenzorg wat het betekent als je een combinatie hebt van een verstandelijke beperking, autisme en epilepsie. In deze e-learning gaan we in op hoe het voelt als je overvraagd wordt en niet weet hoe je iets moet doen. Hoe het als cliënt is om opgeschrikt te worden door een epileptische aanval bij jezelf of een ander. En wat het nu voor hen betekent als je afgeleid wordt door allerlei prikkels om je heen. De e-learning geeft op een afwisselende manier informatie over epilepsie.

Aan het einde van de e-learning zijn medewerkers:

  • Zich beter bewust van het complexe samenspel tussen het hebben van een verstandelijke beperking, epilepsie en autisme;
  • Hebben ze inzicht in wat de impact van epilepsie kan zijn op het dagelijks leven van een cliënt (met autisme);
  • Hebben ze kennis over hoe ze een cliënt met epilepsie (en autisme) kunnen benaderen na een epileptische aanval.

Hoe werkt het?
Klik op de button ‘koop deze cursus’. Vul daar je gegevens in. Je kunt dan direct van start met de e-learning. Deze staat, na het invullen van je gegevens, bovenaan de pagina. Je kunt tussentijds stoppen en weer opnieuw inloggen om op een later moment verder te gaan.

Ben je van een organisatie en wil je voor meerdere collega’s deze e-learning aanschaffen? Neem dan contact op met secretariaat@leerhuisepilepsie.nl.

Vragen?
Je kunt via dit systeem ook met ons in contact komen als je vragen hebt. Als je een berichtje voor ons achterlaat, dan nemen we binnen een aantal werkdagen contact met je op.

Deze cursus is gratis

Onderdelen

  1. e-learning

    Leerhuis Epilepsie - demo ...

    tekst nog toevoegen