Leerhuis Epilepsie - Epilepsie, autisme en een verstandelijke beperking

Leerhuis Epilepsie is een initiatief van Kempenhaeghe en SEIN. Ons doel is om de zorg voor mensen met epilepsie in Nederland te verbeteren. Samen hebben we veel kennis uit de wetenschap en de praktijk. Als we die kennis delen met andere zorgprofessionals, kunnen we samen voor een betere epilepsiezorg in Nederland zorgen.

Over deze e-learning
Deze e-learning geeft jou inzicht in het complexe samenspel tussen epilepsie, autisme en een verstandelijke beperking. Het helpt je bewust(er) te handelen als een cliënt deze drie diagnoses heeft, rekening houdend met alle mogelijke kenmerken.

Ben je van een organisatie en wil je voor meerdere collega’s deze e-learning aanschaffen? Neem dan contact op met secretariaat@leerhuisepilepsie.nl.

Hoe werkt het?
Klik op de button ‘koop deze cursus’. Vul daar je gegevens in en het factuuradres. Je kunt dan direct van start met de e-learning. Deze staat, na het invullen van je gegevens, bovenaan de pagina. Je kunt tussentijds stoppen en weer opnieuw inloggen om op een later moment verder te gaan.

De factuur
De factuur wordt door ons aan je verzonden naar het door jou opgegegeven adres. Je kunt de factuur niet zelf downloaden, deze sturen wij naar je toe. Je ontvangt deze dus op een later moment, maar kunt wel direct starten.

De prijs is BTW vrij.

Vragen?
Je kunt via dit systeem ook met ons in contact komen als je vragen hebt. Als je een berichtje voor ons achterlaat, dan nemen we binnen een aantal werkdagen contact met je op.

€29,00

Onderdelen

  1. e-learning

    Epilepsie, autisme en een verstandelijke beperking

    In deze e-learning van Leerhuis Epilepsie leer je meer over epilepsie, autisme en een verstandelijke beperking.