Leerhuis Epilepsie - DEMO risicoafweging

Demonstratie versie

Leerhuis Epilepsie is een initiatief van Kempenhaeghe en SEIN. Ons doel is om de zorg voor mensen met epilepsie in Nederland te verbeteren. Samen hebben we veel kennis uit de wetenschap en de praktijk. Als we die kennis delen met andere zorgprofessionals, kunnen we samen voor een betere epilepsiezorg in Nederland zorgen.

Over deze e-learning
Iedereen loopt een zeker risico op letsel, vrijwel op ieder moment van de dag. Echter, cliënten met epilepsie hebben in meer of mindere mate een verhoogd risico op letsel en ongevallen. Hoe groot dat risico is, is mede afhankelijk van het type aanval, of iemand deze aan kan voelen komen, de frequentie waarmee iemand aanvallen heeft, maar ook de omgeving waarin hij/zij zich op dat moment begeeft.

“Een gebroken been omdat je uit de boom viel, of een gebroken hart omdat je niet klimmen mocht?”

In deze e-learning leert de cursist meer over epilepsie, de daarbij voorkomende risico’s en de richtlijn die kan ondersteunen bij het maken van een gezamenlijke en weloverwogen risico-afweging.

Ben je van een organisatie en wil je voor meerdere collega’s deze e-learning aanschaffen? Neem dan contact op met secretariaat@leerhuisepilepsie.nl.

Hoe werkt het?
Klik op de button ‘koop deze cursus’. Vul daar je gegevens in. Je kunt dan direct van start met de e-learning. Deze staat, na het invullen van je gegevens, bovenaan de pagina. Je kunt tussentijds stoppen en weer opnieuw inloggen om op een later moment verder te gaan.

Vragen?
Je kunt via dit systeem ook met ons in contact komen als je vragen hebt. Als je een berichtje voor ons achterlaat, dan nemen we binnen een aantal werkdagen contact met je op.

Deze cursus is gratis

Onderdelen

  1. e-learning

    Demo Leerhuis Epilepsie - risicoafweging

    Dit is een demoversie van de e-learning over risicoafweging.