Leerhuis Epilepsie - basis epilepsie

Leerhuis Epilepsie is een initiatief van Kempenhaeghe en SEIN. Ons doel is om de zorg voor mensen met epilepsie in Nederland te verbeteren. Samen hebben we veel kennis uit de wetenschap en de praktijk. Als we die kennis delen met andere zorgprofessionals, kunnen we samen voor een betere epilepsiezorg in Nederland zorgen.

Over deze e-learning
De impact van epilepsie is groot. Voor de cliënt, voor zijn of haar omgeving en vaak ook voor jou als professional. Weet jij wat je moet doen als een cliënt een epileptische aanval krijgt? Ben je bekend met de manier waarop epileptische aanvallen geclassificeerd worden en ben je in staat om goed te observeren?

In deze e-learning krijg je uitleg, maak je opdrachten, denk je na over casussen en krijg je beeldmateriaal te zien van verschillende epileptische aanvallen. Zo leer je hoe jij cliënten met epilepsie het beste kunt verzorgen en begeleiden. De e-learning is laagdrempelig en zeer toegankelijk van aard.

Ben je van een organisatie en wil je voor meerdere collega's deze e-learning aanschaffen? Neem dan contact op met secretariaat@leerhuisepilepsie.nl.

Hoe werkt het?
Klik op de button ‘koop deze cursus’. Vul daar je gegevens in en het factuuradres. Je kunt dan direct van start met de e-learning. Deze staat, na het invullen van je gegevens, bovenaan de pagina. Je kunt tussentijds stoppen en weer opnieuw inloggen om op een later moment verder te gaan.

De factuur
De factuur wordt door ons aan je verzonden naar het door jou opgegegeven adres. Je kunt de factuur niet zelf downloaden, deze sturen wij naar je toe. Je ontvangt deze dus op een later moment, maar kunt wel direct starten.

De prijs is BTW vrij.

Vragen?
Je kunt via dit systeem ook met ons in contact komen als je vragen hebt. Als je een berichtje voor ons achter laat, dan nemen we binnen een aantal werkdagen contact met je op.

€29,00

Onderdelen

  1. e-learning

    Leerhuis Epilepsie: basis epilepsie

    Deze e-learning besteedt onder andere aandacht aan vormen, oorzaken en gevolgen van epilepsie en de manier waarop je daarmee omgaat.